Socodor, locul doi la „semifinala” Cupei Satelor

În organizarea FRF și a AJF Hunedoara, la baza sportivă din localitatea Sântamaria Orlea (județul Hunedoara) s-a desfășurat Turneul semifinal al Cupei Satelor Under 13, ediția III. Județul Arad a fost reprezentat de echipa comunei Socodor, câștigătoare a fazei zonale, care a ocupat un onorant loc doi, după următoarele rezultate: 0-7, cu Dumbrăvița (jud. Timiș), 4-2, cu Slatina Timiș (jud. Caraș-Severin) şi 2-1, cu Criscior (jud. Hunedoara). Golurile echipei noastre au fost semnate de Hamza-4, Vidican și Toma.

Câștigătoarea „regiunii” a fost echipa localității Dumbrăvița, care s-a calificat la turneul final de la Sibiu. Fiecare echipă a fost recompensată de către FRF, reprezentată de Daniel Petcu, manager Grow, cu câte 12 mingi şi o cupă.

Pentru echipa din Socodor au evoluat: Adrian Moţ, Brando Hamza, Nicolae Obradovici, Rareş Toma, Darius Şandor, Elisei Gheorghe, George Ivaşcu, Augustin Vidican, Narcis Ardelean, Florin Sabău, Eduard Mariş, Dumitru Covaci, Marin Ghimeş, Marian Sabău şi Robert Crişan. Antrenor Tiberiu Darazs. Delegația AJF Arad a fost condusă de vicepreședintele Andras Mako.

„Am avut cea mai tânără echipă din competiție, iar băieții au dat totul pentru a obține acest onorant loc doi. Mulțumim dlui primar Ioan Jura pentru că ne-a asigurat transportul şi cazarea, președintelui AJF Hunedoara, Cristi Petrean, pentru condițiile oferite, dar și conducerii AJF Arad pentru susținere” – ne-a declarat Tibi Darazs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *