Ionuț Popa – decisiv prin…ieșirea sa de pe teren în meciul „veteranilor”, UTA – Vagonul + foto

Ziua de sâmbătă a fost încheiată pe „Motorul˝ de o partidă de suflet între fostele glorii ale UTA-ei și Vagonului. Fiind prezent la Arad, fostul internațional Miodrag Belodedici a fost rapid îmbrăcat în tricoul „vagonarilor”, care și-au asigurat – astfel – linia de fund. În startul meciului, Ionuț Popa a ținut să le traseze jucătorilor celor două formații modul în care se vor desfășura ostilitățile: „Deci, scor egal și eu dau un gol, clar?”. Scenariul nu a fost respectat întocmai, ci a ieșit chiar mai bine pentru echipa actualului antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”

S-au jucat două reprize intense de 20 de minute. Fiecare a dat totul pe teren, s-au bătut ca în vremurile bune pentru fiecare minge, au sprintat și au șutat, dar părea că scorul va rămâne 0-0. Iată cum a văzut Sandu Țamboi deznodământul partidei: „Nu înțeleg cum cei de la UTA au pus doi oameni la marcaj pe cel mai slab de pe teren, Ionuț Popa. Mai mult decât atât, cei doi l-au marcat atât de strâns încât în momentul când Popică a mers pe bancă și în locul lui a intrat Stanciu, cei doi au rămas dezorientați la marginea terenului și nu mai știau cum să-l marcheze pe Popică. Omul trimis de Mister în teren și-a făcut treaba și a dat primul gol. UTA nu a mai avut putere să revină și au mai încasat un gol și de la Anghel. Asta a fost tot. I-am ciuruit!˝

Repriza a treia, mai lungă – bineînțeles – decât meciul în sine, s-a desfășurat la restaurantul Gio …

Vagonul: Dușan – Gornic, Belodedici, Nadiu, Borlea – Anghel, Ionuț Popa, Bogoșel, Fericean, Tămaș, Hamza. Rezerve: Stanciu, Țamboi, Manager: Ovidiu Păcurar.

UTA: Roșca – Donca, Botiș, Bâlcea, Stupar – Oprescu, Burtea, Mateiaș, Nagy – Grădinariu, Cadar.

Galerie foto UTA-Vagonul 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *