Comunicat : Comitetul Executiv din data de 29.04.2020

Comitetul Executiv al AJF Arad din data de 29 aprilie 2020, întrunit în mod statutar în prezența majorității membrilor săi, adoptă următoarele decizii:
– moment de reculegere in memoria presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal Arad Adrian Lucaci 
– Validează cu unanimitate de voturi Hotările Comitetului de Urgență din data de 09.03.2020, 18.03.2020 respectiv 01.04.2020.
– Aprobă cu unanimitate de voturi,  alegerea presedintelui interimar in persoana domnului Andras Mako, conform art.33 alin (5) din Statut.
– cu conditia ridicari starii de urgenta din 15.05.2020, Comitetul Executiv se va intrunii pentru aprobarea datei intalnirii Adunarii Generale in vederea alegeri presedintelui AJF ARAD.
Ridicarea starii de urgenta dar si hotaririle ce vor fi luate de catre Federatia Romana de Fotbal va face posibila si discutarea respectiv aprobarea desfasurarii competitiilor sportive la nivel judetean.
Cu acest scop dorim sa multumim tututor afiliatiilor pentru implicarea avuta, in acesta grea perioada in care Asociatia Judeteana de Fotbal a fost pusa in postura de a -si pierde Presedintele Adrian Lucaci dar si pierderea obiectivului principal Fotbalul.

One thought on “Comunicat : Comitetul Executiv din data de 29.04.2020

  1. Nu pot să cred ce „schimbare interimară” ați făcut. Vă înțeleg într-un fel, poate v-a afectat statul în casă de ați ales așa. Poi omul ales e ok ca om…..dar atât…….cum să conducă el fotbalul județean? Știți unde a fost acum câțiva ani……ce credeți…..dacă nu se schimbă decizia asta pripită a voastră…….mai rău ca atunci va fi………SPER să mă înșel…….a…..și dacă tot sunt la stadiul de critici, până mai anii trecuți apărea o statistică permanentă cu golgheterii fiecărei echipe, cartonașe și mai știu eu…..acum apare câte o statistică când și când.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *