Comisia de Competitii: Comunicat Cupa Firmelor si Institutiilor

Asociația Județeană de Fotbal Arad, împreună cu partenerii săi, Consiliul Județean Arad, Primăria Arad și Universitatea ”Aurel Vlaicu” Arad, organizeză o serie de competiții fotbalistice dedicate unui spectru cât mai larg din populația județului, sub genericul ARAD – 120 de ani de fotbal în România, marcându-se, astfel, o cifră jubiliară de la prima partidă oficială de fotbal disputată în țara noastră.

În acest context, în perioada mai-iunie se va desfășura Cupa firmelor și Cupa instituțiilor, adresată tuturor firmelor și instituțiilor din județ, cu scopul regăsirii plăcerii de a practica sportul rege. Meciurile se vor disputa pe terenul sintetic ȘEGA Arad (anexa 1 regulament, anexa 2 tabel înscriere).

Responsabili de proiect sunt: lector universitar dr. Gabriel MARCONI (manager de proiect – Cupa firmelor, tel. 0722319391) și Ionel IOVESCU (reprezentant AJF – Cupa instituțiilor, tel. 0726289692).

Inscrierile se fac până în data de 26 aprilie 2019 la adresa de mail: office@ajfarad.ro, la nr. de fax 0257-256762 (A.J.F. Arad) sau la sediul A.J.F. Arad. Taxa de înscriere este de 500 lei/echipă (din care se asigură terenul de joc, asistenţă medicală, arbitraj şi premiere). Fiecare echipă va disputa cel puțin 3 partide iar echipele câștigătoare vor fi premiate cu diplome, cupe și medalii.

REGULAMENT institutii

Tabel jucatori INSTITUȚII

REGULAMENT firme

Tabel jucatori FIRME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *