Youth Council 2020 – prima ediție 100% digitală a programului – program dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani

Federația Română de Fotbal, împreună cu Fundația Friedrich Naumann, dau startul înscrierilor în programul Youth Council 2020.

Aflat la cea de a 5-a ediție, programul este dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, fete și băieți, dornici să se implice activ în dezvoltarea comunității sportive din România. Anul acesta, Youth Council se va desfășura exclusiv online, în perioada 21-24 aprilie.

Lansat în 2017, programul Youth Council urmărește să aducă aproape de fotbal tinerii cu inițiativă și cu idei de dezvoltare a comunității, ce pot fi materializate prin proiecte în care fotbalul să joace rolul de liant social.

Ce trebuie să știi despre Youth Council 2020:

  • Se va desfășura exclusiv online, în perioada 21-24 aprilie
  • Tinerii se pot înscrie în program completând formularul de înscriere până pe 10 aprilie
  • Pe baza acestuia, aplicanții vor fi invitați și la un interviu telefonic/video.

Peste 100 de tineri au devenit absolvenți Youth Council în ultimii cinci ani și o mare parte dintre ei se dedică în continuare proiectelor sportive și sociale. În ediția de anul acesta, timp de patru zile, participanții vor interacționa cu profesioniști din domeniul sportului și vor avea oportunitatea de a parcurge traseul un proiect sportiv, de la plan la destinație.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa diana.pirciu@frf.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *