Viitorul reprezintă Aradul la „zona” Memorialului „Gheorghe Ola”, mâine aflăm campioana județului la „Gheorghe Ene”

După patru ani, Viitorul Arad are din nou o campioană a Aradului la Memorialul „Gheorghe Ola”. După grupa de 2006 pregătită de Norbi Jozsa și Flavius Pavel, a venit rândul celei de 2010 să își depășească principalele rivale, UTA și Atletico. De fapt, doar aceste trei echipe au avut dreptul să lupte pentru calificarea la „zonă” și asta pentru că respectă regulile impuse de FRF, cu alinierea a patru categorii de vârstă (2010-2013) în Interliga națională.

Așadar, ieri, la sala de sport de pe strada Voinicilor , am avut parte de următoarele întâlniri în grupa de elită:

Viitorul – UTA 9-2

Au marcat: Iorgov 4, Sîrb 2, Trif, Tănasă, Sulea / Rus, Aslău

Viitorul – Atletico 4-3

Au marcat: Sîrb 2, Sulea 2 / Fricățel, 2 Bandrabur

UTA – Atletico 1-2

Prin urmare, Aradul va fi reprezentat în perioada 2-4 decembrie la etapa zonală de Viitorul și anume: Cătălin Bociort, Denis Tănasă, Ianis Cotuna, Yahhis Bacalu, Rareș Sîrb, Rareș Mârne, Adrian Glevan, Fluieraș Pop, Radu Iorgov, Alexandru Sulea, Patrick Trif. „La această categorie de vârstă, competițiile sunt destinate formării jucătorilor și informării antrenorilor. Nu vom sacrifica niciodată jocul pentru rezultate. Vrem să practicăm un joc frumos, copiii să joace de plăcere, să-și formeze caracterul, stilul, iar dacă vin și rezultatele cu atâta mai bine. Tocmai de aceea, nu aș vrea să promitem lucruri mari pentru faza zonală, ci doar să promitem că vom rămâne fideli principiilor noastre. Le mulțumesc și colegilor mei, Adi Sas și Cipri Pistrui, pentru profesionalism și că-mi acceptă câteodată absențele datorită programului pe care-l am și la Liga 3-a, la Gloria Lunca Teuz Cermei”, a spus antrenorul Viitorului, Flavius Moisă.

Nădlacul a câștigat turneul amical

Cluburile ce nu întrunesc condițiile de participare la Interliga Națională au avut și ele parte de o întrecere separată, cu caracter amical. Iată tabloul acestuia:

 

Grupa A: Academia Broșovszky, Șoimii Lipova, CS Săvârșin

Grupa B: Podgoria Pâncota, CSS Gloria Arad, Victoria Nădlac

Academia Brosovszky – Șoimii Lipova 6-2

Șoimii Lipova – CS Săvârșin 0-4

Academia Brosovszky – CS Săvârșin 4-2

Podgoria Pâncota – CSS Gloria Arad 0-0

Podgoria Pâncota – Victoria Nădlac 1-2

CSS Gloria Arad – Victoria Nădlac 0-0

Finala: Academia Broșovszky – Victoria Nădlac 0-3

Victoria Nădlac: Alex Szalancsik, Norbi Chrogloth, Matiaș Măcean, Jan Chromec, Raul Barany, Roland Hayduk, David Coiș, Fabian Tutuian, Ianis Karman, Bogdan Paladie, Denis Cristea, Filip Cojocariu, Adelin Falticska. Antrenor: Rudolf Lakatos

Mâine aflăm campioana la  „Gheorghe Ene”

Și cealaltă competiție de sală rezervată copiilor, pentru care FRF pune la bătaie un trofeu național, își va desemna campioana. Acest lucru se va întâmpla mâine, cu începere de la ora 9, tot la sala de pe Voinicilor (fostă UVVG). Iată programul acesteia:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *