Viitorul la putere în competiția de mini-fotbal rezervată jurnaliștilor arădeni +FOTO

În cadrul manifestărilor dedicate împlinirii a 120 de ani de fotbal în România și Arad, Asociația Județeană de Fobal, în parteneriat cu Universitatea Aurel Vlaicu Arad, au invitat jurnaliștii la un mini-turneu. Trei echipe s-au întrecut la sala „UAV-Mihai Botez˝, câștig de cauză având viitorul. Și ne referim la viitorii ziariști, studenți la Facultate de Jurnalistică, care au trecut cu 9-1 de „Jurnalul Arădean” și cu 4-2 de „Veteranii Presei”. Locul 2 le-a revenit, fără probleme, „vetaranilor” care au dispus cu 5-1 de „Jurnal”. Răzvan Ruja, fotbalistul celor de la CS Beliu, a fost MVP-ul competiției.

Au jucat și au marcat în cele trei partide:

Viitorii jurnaliști: Andrei Scarlat, Răzvan Ruja (6 goluri), Bogdan Ghica (5), Matei Varga, Cătălin Filea, Gergo Iudik (2)

Veteranii presei: Ioan Hamza (3), Lucian Dănilă (1), Andrei Fuliaș (1), Călin Matiuț (1), Tudor Vasil (1), Cristian Ciulei, Călin Mnerie, Vlad Sîrb

Jurnalul arădean: Leo Sfâra, Alin Gherasim, Valentin Goran, Marius Herța, Sorin Haut, Cristian Jurcuța, Daniel Scridon (2)

Repriza a treia a avut loc la Restaurantul Akademos, unde președintele AJF, Adrian Lucaci și secretarul Vasile Rad au efectuat și festivitatea de premiere a participanților. Dar nu înainte de a-i oferi o plachetă rectorului UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile. „S-au făcut 5 ani de când Asociația Județeană de Fotbal a demarat parteneriatul cu Universitatea Aurel Vlaicu Arad, perioadă în care am inițiat zeci de competiții în special pentru tineri, în cadrul sportului de masă. Trebuie să-i mulțumim doamnei rector, care a fost mereu deschisă pentru sport, pentru fotbal, ajutându-ne în special cu sala Universității, dar nu numai. Chiar și competiția de astăzi, organizată în cadrul festivităților dedicate celor 120 de ani de fotbal în România, s-a disputat acolo. Ne-ar fi plăcut să participe mai multe echipe, dar important rămâne startul. La anul sper să ne organizăm mai bine și chiar să trecem granițele județului și țării cu invitații. Avem în vedere să invităm selecționate ale presei din Timișoara, Serbia sau Ungaria, poate chiar în cadrul unui turneu desfășurat pe teren mare. Cu această ocazie, chiar aș vrea să mulțumim presei pentru cum au relatat toate competițiile desfășurate și nu au fost puține. Le mulțumesc și colegilor mei pentru implicare, nu le-a fost ușor nici lor să țină pasul chiar și cu două-trei competiții zilnice, uneori. Întotdeauna e loc și de mai bine, iar de la anul sper să fie și mai bine din toate punctele de vedere”, a spus Adrian Lucaci, șeful AJF Arad.

Galerie foto

https://www.flickr.com/photos/95487995@N07/albums/72157712145018307

Diplome, medalii și trofee au primit jurnaliștii din partea organizatorilor, dar mai ales promisiunea că vor avea ocazia să se bată pentru trofeu și în 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *