Semifinalele Cupei Satelor, zona Tisa Nouă: Olimpia Bârzava este prima finalistă

Duminică, 21.07, ora 10, Semifinala Tisa Nouă: Viitorul Tisa Nouă, Mureșana Mândruloc, Olimpia Bârzava, Agronomia Sânpaul

Viitorul Tisa Nouă – Mureșana Mândruloc 0-0

Agronomia Sânpaul – Olimpia Bârzava 1-1

Olimpia Bârzava – Mureșana Mândruloc 2-1

Viitorul Tisa Nouă – Agronomia Sânpaul  0-3

Agronomia Sânpaul – Mureșana Mândruloc 3-0

Viitorul Tisa Nouă – Olimpia Bârzava 0-3

Clasament: 

1. Olimpia Bârzava 3 2 1 0 8-2 7 pct.

2. Agronomia Sânpaul 3 1 1 1 4-4 4 pct.

3. Mureșana Mândruloc 3 0 1 2 1-5 1 pct.

4. Viitorul Tisa Nouă 3 0 1 2 0-6 1 pct.

Olimpia Bârzava: Adin Păiușan, Nicușor Bogdan, Cosmin Maleș, Alin Maleș, Vasile Vlasin, Daniel Minteanu, Andrei Muntean, Codruț Lupuț, Robert Leric, Florin Bugar, Alexandru Oană, Cristian Munteanu, Cătălin Papca, Raul Berzovan, Daniel Petrean, Dionisie Petrean, Vlad Uscatu, Florin Bunean, Alexandru Hancilă, Valentin Gorban. Delegat: Adin Păiușan.

Observator: Gheorghe Sfăt

Adin Păiușan, delegat Olimpia Bârzava: Cu toate că de dimineață abia ne-am adunat de o echipă și gândul nostru a fost să nu ne facem de râs, iată că am produs surpriza și mergem în finală. Păcat că pe plan local nu avem susținere pentru a putea și noi să jucăm în liga a șasea, astae ste situația, nu suntem apreciați. Avem doar trei jucători care mai joacă în liga a patra, doi la Săvârșin și unul la Păuliș, în rest suntem foști componenți ai Olimpiei de acum câțiva ani. La finală, ce să ne propunem, să nu ne facem de râs, să batem și noi pe cine putem, avantajul nostru este grupul unit, ne știm bine și de mulți ani, și tragem tare pentru echipă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *