Selecționata Under 14 a Aradului a terminat în forță Turneul Speranțelor

Fotbaliștii convocați de Flavius Moisă și Adi Sas la Selecționata Aradului au încheiat en-fanfare Turneul Speranțelor.  Arădenii s-au impus cu scorul de 9-1 la Deva, contra Selecționatei Hunedoarei, după reușitele semnate: Bickling 3, Pop 2, Pavel 2, Buza și Melniciuc

Lotul „roș-albilor” deplasat la poalele Cetății a fost format din: Popescu, Tulcan – Buza, Covaci, Rucăreanu, Iurasciuc, Cohuț, Pașcalău, Ristin, Botea, Bickling, Pavel, Balasz, Bockse, Lupan, Pop și  Melniciuc.

„S-a terminat această etapă de jocuri între cele 4 selecționate județene și avem deja câteva nume care s-au remarcat. Dar, mai urmează o etapă de triere a jucătorilor, câteva meciuri între cei aleși după această primă fază și, împreună cu colegii din alte județe, vom finaliza echipa ce va reprezenta Zona 5 de Vest la faza finală din luna iunie. Acolo, în funcție de evoluția jucătorilor, tehnicienii de la comisia tehnică și viitorii antrenori de la Naționala Under 15 va alege cei mai talentați și promițători copii cu care se va alcătui lotul care se va porni la drum din vară încolo”, a punctat Cristian Sculici, referent zonal al Federației Române de Fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *