Selecționata Aradului Under 14 și-a început parcursul regional cu un succes contra cărășenilor

Pentru al doilea an consecutiv, Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu AJF-urile, a demarat competiția rezervată selecționatelor județene Under 14. Combatantele s-au împărțit pe regiuni, fiecare campionat aliniind la start câte patru sau șase echipe. Arădenii evoluează în regiunea cu numărul 5, alături de selecționatele din Timiș, Hunedoara și Caraș. Se joacă în sistem tur-retur, pe durata a 90 de minute, însă cu pauze la fiecare jumătate de oră.

Lotul  este format din 15 jucători, plus doi portari și fiecare dintre ei sunt obligați să joace 60 de minute. Fotbaliștii sunt notați de referenții zonali, la Arad activând de o lună de zile, Cristian Sculici. Fotbaliștii remarcați vor mai trece apoi și prin alte trialuri, finalitatea fiind dobândirea unui tricou al naționalei Under 15.

Intrați în cantonament de ieri, arădenii selecționați de Flavius Moisă de la Atletico, Viitorul, CS Ineu și UTA au început cu dreptul în fața selecționatei din Caraș Severin. Pe terenul „Motorul”, scorul final a fost de 4-1, pentru Selecționata AJF a Aradului înscriind Pop 2, Pavel și Covaci.

Tulcan (Popescu) – Rucăreanu (Bocșe), Balasz (Bousza), Iurasciuc, Caia – Covaci (Blickling), Lupan (Melniciuc), Ristin, Pop – Bulboacă, Pavel (Nagy) au fost cei 17 fotbaliști arădeni selecționați pentru acest prim meci. În etapa următoare, băieții lui Moisă se vor deplasa la Timișoara.

În celălat meci al primei runde, AJF Timiș – AJF Hunedoara 9-0.

 

foto: Ioan Hamza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *