Parteneriat cu televiziunea locală TV Arad

Asociația Județeană de Fotbal Arad a încheiat un parteneriat cu televiziunea locală, TV Arad. Scopul acestui parteneriat este acela de a transmite meciurile de fotbal disputate la nivelul Ligii a IV-a.

Meciurile vor fi transmise în week-end.

Fotbalul fără suporteri este mai sărac, dar trebuie să ne adaptăm actualelor condiții pandemice. Ne-am dorit să fim cât mai aproape de suporteri prin transmiterea acestor meciuri! Aradul a fost primul județ care a reluat competițiile fotbalistice interne, după pauza datorată regulilor privind combaterea COVID19. Actuala ediție se va desfășura până în 8 mai. Avem înscrise 9 cluburi și îmi doresc să reluăm șirul promovărilor în Liga a III-a.

Ne bucurăm pentru realizarea acestui parteneriat, deoarece prin el ne-am dorit să venim în sprijinul suporterilor arădeni care nu își pot urmări echipele favorite din fotbalul județean din cauza efectelor pandemiei. Liga a IV-a Arad a oferit în ultimii ani motive de bucurie județului prin multiplele promovări în eșalonul trei, iar acum se va putea vedea în casele telespectatorilor noștri.

Urăm mult succes echipelor din fotbalul județean în drumul lor spre marea performanță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *