Olimpia Bocsig confirmă forma bună din campionat și la Cupa Satelor, zona Seleuș

Gazdele din Seleuș și musafirii din Bocsig au mers cap la cap după primele două runde, astfel că totul s-a decis în meciul direct al grupei. Bocsiganii, întăriți bine cu Alexandru Pușcaș, Dan Mâneran (Ineu) și experimentatul Marcel Ponta ( Târnova) nu le-au dat nici o șansă amfitrionilor și le-au administrat un sec 4-0 și vor merge în semifinale, cu trei victorii și un golaveraj impresionant, 11-1.

 

Zona Seleuș: Victoria Seleuș, Olimpia Bocsig, Flacăra Țipar, Spicul Olari

Victoria Seleuș – Spicul Olari 0-0, 3-2 după penalty

Olimpia Bocsig – Flacăra Țipar 4-0

Vctoria Seleuș – Flacăra Țipar 3-0

Olimpia Bocsig – SPicul Olari 3-1

Flacăra Țipar – Spicul Olari 0-0

Victoria Seleuș – Olimpia Bocsig 0-4

1. Olimpia Bocsig 3 3 0 0 11-1 9 pct.

2. Victoria Seleuș 3 2 0 1 3-4 4 pct

3. Spicul Olari 3 0 1 2 1-3 2 pct.

4. Flacăra Țipar 3 0 1 2 0-7 1 pct.

Olimpia Bocsig: Marcel Ponta, Dan Mâneran, Denis Mâneran, Dorian Ardelean, Bogdan Tomoiagă, Darius Belean, Dănuț Moldovan, Valentin Mâneran, Laurențiu Udrescu, Lucian Benea, Cristinel Anca, Iulian Iercan, Nicolae Țârlea, Daniel Raț, Nicolae Horga, Radu Socaci, Alexandru Pușcaș, Cătălin Dudaș, Florin Palcu și Ionel Hirina. Delegat: Marius Abrudean.

Observator AJF: Marian Miron.

Arbitri: Ciprian Pătroi, Lucian Berariu, Remus Naghi, Alex Andea.

Marius Abrudean: ˝A fost o organizare bună, meciuri frumoase, am fost favoriți prin valaorea jucătorilor și am confirmat fără probleme. Anul trecut ne-am oprit în semifinale, anul acesta vrem mai mult, avem atuurile noastre și vrem să le valorificăm. Din toamnă ne propunem la Liga cincea să fim pe podium, vom avea și un lot valoros, mai beneficiem și de o finanțare GAL pentru vestiare pe modelul Șimand, așa că, de ce nu, poate ne bate gândul de o promovare în primul eșalon fotbalistic al județului.˝

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.