Observatorii AJF au reluat jocurile în judeţ

După o întrerupere de câteva luni, Selecţionata observatorilor AJF Arad şi-a reluat programul jocurilor de fotbal demonstrative pe terenurile judeţului. Prima întâlnire din 2019 – cuprinsă în cadrul manifestărilor „Arad – 120 de ani de fotbal în România” – a avut loc la Şicula, la invitaţia lui Tinu Ardelean, Mircea Morariu şi Dan Bolcu, oameni din anturajul echipei Crişul Alb Şicula.

Cu mulţi tineri din comună pe marginea sinteticului din curtea şcolii, cele două echipe de old-boys au încheiat nedecis, scor 6-6, goluri semnate de: Mihăicuţa, allias „Goanţă” -3 şi Ciurdar-3, respectiv, Peşte-2, Rusan-2, Bora şi Hamza.

Invitat de onoare a fost primarul comunei, Duțu Căprar, care a promis sprijin necondiţionat echipelor de fotbal din comună: „Mi-ar plăcea să formăm, în viitor, o echipă valoroasă în comună, care să atace Liga 4, iar celelalte două să joace în Liga 5. Pentru acest lucru trebuie să lăsăm din orgolii. Primăria are capacitatea financiară să susţină un astfel de demers fotbalistic”.

Atmosfera a fost una destinsă, repriza a treia fiind la fel de echilibrată ca şi confruntarea de pe teren, „Păcălici” Bora şi „Goanţă” Mihăicuţa, fiind sufletul petrecerii.

Pentru posteritate, iată-i şi pe cei care au transpirat în demonstrativul fotbalistic de la Şicula: AJF Arad: Vida- Gornic, Scridon, Roșu, Rusan, Bora, Miron, Pește, Hamza și Sfăt. Şicula: Ciurdaru, Mihăicuța, Mircea Morariu, Cătălin Morariu, Ardelean, Ciurdar, Tărșan, Bogdan şi Danciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *