Noutăți media la AJF Arad

Așa cum ați putut vedea, pagina AJF Arad a suferit o modificare în scopul aducerii tuturor informațiilor pe care le oferim la un click distanță. Ne-am propus să vă facem mai ușoară căutarea infirmațiilor și ne dorim ca toate noutățile să ajungă rapid la dumneavoastră. În acest scop, informațiile scrise au fost restructurate pe categorii. Sunt articole de presă dedicate pentru toate categoriile de competiții pe care le organizăm și le veți găsi foarte ușor pe prima pagină sau, după mai mult timp, în arhiva din meniul de sus.

De acum AJF Arad are pe lângă suportul video, asigurat prin Canalul Youtube pe care îl cunoașteți, și suport pentru galerii foto prin flickr și cel mai important, contul de facebook. Vă rugăm să dați like și follow acestei pagini de facebook pentru a primi noutățile imediat ce acestea sunt publicate pe site. Toate aceste componente media le găsiți pe pagina ajfarad.ro, mai jos pe pagină, în dreapta ferestrei video.

De acum, știrile importante despre activitatea AJF Arad le veți găsi și pe situl nostru, nu doar în cele de sport binecunoscute, urmând ca pe viitor să avem și materiale exclusive. Partea de comunicate din partea Comisiilor le găsiți deasemenea pe prima pagină și le puteți citi direct la noi pe site. Mai mult decât atât, și aceste comunicate apar pe contul de facebook al AJF Arad.

Dacă aveți sugestii și comentarii la modificările aduse, vă rugăm să ne contactați prin toate mijloacele pe care le doriți, dar cel mai simplu, puteți comenta direct la acest articol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *