Mureșana Mândruloc este prima echipă care câștigă o zonă la Cupa Satelor

Prima zonă de la Cupa Satelor a beneficiat de o organizare ireproșabilă. Având experiența anilor trecuți, Nelu Iovescu alături de colaboratorii săi și sprijinit de Primăria din Vladimirescu, au asigurat tot ce a trebuit pentru ca această competiție să fie o reușită. Pe lângă terenul bine îngrijit, echipele au primit din partea organizatorilor apă și la final o mâncare la ceaun ce a făcut ca totul să se termine într-o atmosferă de prietenie și bucurie pentru toți fotbaliștii. O mențiune specială pentru tinerii din Conop care nu au mai jucat niciodată pe un teren mare de fotbal și care s-au mobilizat la partida cu FC Sâmbăteni și au reușit să câștige la penalty-uri, evitând astfel ultima poziție de clasament. Cu trei victorii din trei posibile, Mureșana Mândruloc a confirmat statutul de favorită în fața a 100 de susținători și va merge la faza semifinală.

Zona Mândruloc: Mureșana Mândruloc, FC Sâmbăteni, Real Horia, Viitorul Conop

Mureșana Mândruloc – Viitorul Conop 5-0

FC Sâmbăteni – Real Horia 2-3

Mureșana Mândruloc – FC Sâmbăteni 4-2

Real Horia – Viitorul Conop 3-0

Viitorul Conop – FC Sâmbăteni 5-4 (2-2) după penalty

Mureșana Mândruloc – Real Horia 4-0

  1. Mureșana Mândruloc 3 3 0 0 13-2 9 pct.
  2. Real Horia 3 2 0 1 6-6 6 pct.
  3. Viitorul Conop 3 1 0 2 2-10 1 pct.
  4. FC Sâmbăteni 3 0 0 3 6-9 1 pct.

Mândruloc: Horia Vârciu, Ciprian Ceh, Dumitru Covaci, Răzvan Vesa, Gelu Magdi, Robert Calenici, Alexandru Mariș, Sergiu Ianc, Andrei Nibu Gican, Cătălin Popi, Lucian Avram, Gheorghe Muntean, Mario Ceh, Felician Jurj, Andrei Belc, Andrei Mocan, Cristian Sas, Lucian Rus. Delegat: Ionel Iovescu.

Au arbitrat: Cristian Coroban, Paul Iovescu, Alexandru Lovas și Mihai Iancău
Oficial AJF: Ionel Iovescu
Asistență medicală: Dinu Motco

Ionel Iovescu: A fost o duminciă fotbalistică foarte reușită, cred că ne-am ridicat la pretențiile organizatorice ale unei astfel de competiții. Am reușit să câștigăm toate cele trei partide și ne bucurăm pentru acest lucru, gândurile noastre se îndreaptă acum spre faza următoare, din 21 iulie, și sperăm să fim chiar una din organizatoarele fazei semifinale. Am beneficiat de aportul a câtorva jucători ce activează la Liga a patra pe lângă fotbaliștii noștri, ne-au și lipsit vreo 2-3 dar sperăm să ne adunăm la faza următoare când și competiția va fi mult mai puternică. Mulțumim Primăriei Vladimireascu, domnului primar Ioan Crișan care este mereu cu ușa deschisă și foarte receptiv când avem nevoie de sprijin pentru mișcarea sportivă a tineretului din satele aparținătoare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.