Modul de acordare a vizelor anuale aferente 2022 pentru cluburile de juniori

Federaţia Română de Fotbal – prin Departamentul Competiții – organizează operațiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucătorii seniori și juniori participanți în competițiile organizate.

” În acest sens, cluburile cu activitate exclusivă de juniori participante în competiţiile organizate de FRF (cluburile din Liga 1, Liga 2 şi Liga 3 se vor prezenta cu solicitările pentru juniori la datele stabilite pentru eşaloanele respective) vor trebui să se prezinte la Departamentul Competiţii cu următoarele documente:

  1. Carnetele de legitimare ale jucătorilor amatori;
  2. Licențele de jucători profesioniști;
  3. Contractele încheiate cu jucătorii profesioniști (dacă nu se află în evidențele FRF)
  4. Fişele originale atât pentru jucătorii seniori şi juniori care sunt transferaţi de la cluburi din Liga 1 şi campionatele judeţene, cât şi pentru juniorii legitimaţi deja la club, dar care au evoluat anterior datei de 1 ianuarie 2022 doar în competiţiile judeţene.
  5. Solicitare electronică de vize anuale separată pentru fiecare categorie de vârstă (seniori, respectiv acolo unde cazul şi la juniori U19 şi la juniori U17 şi la juniori U16)

Ca şi în anul precedent, solicitarea de viză este obligatorie şi se va face doar prin intermediul platformei Football Connect, în secţiunea Solicitări Vize Anuale, pentru fiecare categorie de vârstă separat, în caz contrar, solicitarea urmând a fi respinsă. Pentru detalii tehnice, cluburile sunt rugate să ia legătura cu reprezentanţii Departamentul Competiţii.

În situaţia în care în platforma Football Connect lipsesc jucători din lotul echipei, sunt neconcordanţe la profilul acestora sau se doreşte viză pentru juniori legitimaţi deja la club, dar care în ultimele două sezoane au evoluat doar în competiţiile judeţene, vă rugăm să luaţi legătura cu reprezentanţii Departamentul Competiţii.

Pentru ca toate aceste operațiuni privind acordarea de vize să se deruleze în condiții normale, cu respectarea normelor sanitare în vigoare în contextul pandemiei COVID-19 şi pentru a se reduce timpul de aşteptare, cluburile de juniori au fost programate la viză după terminarea perioadei de transfer de iarnă şi se vor prezenta cu documentele necesare la FRF conform următoarei programări:

23.02.2022: Arad.”

https://www.frf.ro/recomandate/modul-de-acordare-a-vizelor-anuale-aferente-2022-pentru-cluburile-de-juniori/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *