A fost Memorialul „Adrian Lucaci”, ediţia 2

Plecat prematur dintre noi, după ce a pierdut cel mai important „meci” al vieţii, cel cu o boală incurabilă, fostul preşedinte Adrian Lucaci este omagiat în fiecare an de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Arad AJF Arad.

Aşa s-a născut şi ideea organizării unui Memorial care să-i poarte numele, ajuns la a doua ediţie.

Anul acesta, pe „sinteticul” de la Motorul şi-au dat întâlnire opt echipe care au fost repartizate în două grupe. Au răspuns invitaţiei organizatorilor şase Asociaţii Judeţene din ţară: Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara, Bihor, Sălaj şi Alba, plus echipa AJF Arad şi o Selecţionată a arbitrilor şi observatorilor AJF Arad.
După aproape patru ore de jocuri atractive, AJF Alba a învins în finală pe AJF Caraş Severin, intrând în posesia trofeului transmisibil. Coordonaţi de preşedintele Cristian Petropulos, lotul celor de la AJF Alba i-a cuprins pe: Petropulos, M. Dăscălescu, Bicheși, Hulea, Vlad, Vodă, Ilie, Mutu, Furdui, Ţîră, Pașcanu, Clep, Groza, Iancu și Popa.


„Adrian Lucaci va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre, a fost un președinte simbol, care a dus AJF Arad pe noi culmi în mandatul său. Îi suntem recunoscători pentru tot ce a făcut pentru fotbalul județean și nu numai, deoarece ne-a făcut munca mai ușoară. Sperăm ca și pe mai departe să avem prietenii lângă noi pentru a cinsti memoria lui Adrian Lucaci” – a spus, la festivitatea de premiere, preşedintele AJF Arad, Răzvan Cadar, cel care a fost sprijinit în organizare de secretarul general Vasile Rad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *