Liga 4: CS Ineu – Unirea Sântana 3-4 + FOTO

Chiar și fără o miză efectivă de clasament, combatantele au făcut o propagandă bună sportului rege. Ritmul a fost excelent, numărul ocaziilor importante de gol egalându-l pe cel al reușitelor. Ineuanii au fost tot timpul cu un pas în spate, au alergat mereu după o egalare pe care nu aveau să o mai obțină în cele din urmă. Sântana a avut, în general, controlul ostilităților, cu Radu Popa împlicat în majoritatea acțiunilor de atac. Asta pe lângă golul marcat. De menționat ar mai fi că la scorul de 2-2, oaspeții au irosit și un penalty, prin Istin. Fundașul stânga a tras bine, dar tânărul Miclean s-a evidențiat cu o paradă la semi-înălțime.

Cum s-au marcat golurile:

0-1  (min. 7):Iacob a degajat foarte lung, în spatele fundașilor, Stanciua urmărit mingea și a marcat

1-1  (min. 14):Toader a avut un atac întârziat la Mâneran și Nicoraș a acordat penalty, transformt de același Mâneran

1-2 (min. 17): După un corner și o bâlbâială în careu a ineuanilor a dus mingea la Parlapan,care a înțepat balonul în plasă

2-2 (min. 29):O deschidere printre fundași a lui Hulbăr, Balacia scăpat singur pe dreapta și a marcat la colțul lung

2-3 (min. 37):După o diagonală de pe dreapta pe stânga trimisă de Popa, Parlapana scăpat singur și a marcat

2-4 (min. 54): Radu Popaa făcut un un-doi cu Martin și a șutat din careu la colțul scurt

3-4 (min. 70):Spătarua șutat cu exteriorul, cu efect, la colțul lung, Iacob părea pe fază, dar efectul imprimat a făcut ca balonul să lovească bara laterală și să intre în plasă.

Formații:

Ineu:Miclean – Zdrențan, Karmanoczky, Șerban, Sztulianek – Balaci, Florea (40, Jurj, 80 Dodu), Ciurdaru, Hulbăr – Mâneran, Spătaru.

Sântana:Iacob – Politic, De Palma, Tomuț, Istin – Toader (44 Prică), Bodea – Parlapan (90 Morariu), R. Popa, Martin – Stanciu ( 90+1 Teodorovici).

Arbitri:Ionuț Nicoraș – Gabriel Hărduț, Florin Vesa.

Observatori:Leontin Buda, marian Miron.

 

Cristian Sculici (antrenor CS Ineu):„Avem aceleași probleme, luăm gol ușor, și chiar dacă facem un meci bun, chiar dacă dăm și trei goluri acasă, nu reușim să câștigăm. Este adevărat că nu ne-am propus punctele în acest retur, dar creșterea în valoare a jucătorilor ar trebui să se reflecte și în rezultate. Astăzi am întâlnit un adversar bun, o echipă care îmbină jucători cu experiență cu tineri de perspectivă și care  își dorește și ea mai mult. Vom juca până la final și vedem ce rezultate mai putem face, dar nu chiar de săptămâna viitoare, când vom merge la Pecica, virtual campioană județeană. Noi vom juca, încercăm să o încurcăm, dar trebuie să fim și realiști”

Cătălin Puia (manager Unirea Sântana): „A fost un joc echilibrat cu o echipă bună, cu jucători de viitor. Noi ne-am ridicat la un nivel bun, am controlat permanent jocul și scorul. Mai suferim la greșeli individuale, am luat cam multe goluri, dar Ineul are jucători buni, Hulbăr și Mâneran, care ne-au creat destule probleme la centrul terenului. Ne dorim să continuăm seria evoluțiilor bune, să securizăm locul 2, iar din campionatul viitor,am dori să atacăm cu adevărat un obiectiv îndrăzneț, promovarea în Liga a 3-a”.

Galerie foto: CS Ineu – Unirea Sântana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *