La multi ani UTA ARAD – 75 de ANI !!!!

UTA are o istoria atipică: a cucerit trofee în primul sfert de veac și apoi a cumulat o jumătate de secol fără prea mari reușite. Sărbătoarea de 75 de ani – de sâmbătă, 18 aprilie 2020 – o găsește pe UTA în liga secundă, acolo unde se află de aproape 12 ani, dar într-un sezon care foarte probabil îi va aduce promovarea.

Intr-un moment dat din timpul nostru efemer, care in zilele acestea pare atat de pretios si sensisibil sau poate si insensibil pentru ca nu ne lasa sa ne desfasuram placerea noastra nevinovata FOTBALUL.

Astazi, cu toate defectiunile aparute in intreaga lume, sarbatorim!

Sarbatorim 75 de ani de fotbal, 75 de ani de legenda, 75 de ani de bucuri.

Asociatia Judeteana de Fotbal Arad, a avut sansa ca pastoreasca inceputul a celei mai importante echipe din istoria fotbalului aradean, un inceput care acum este finalizat cu o posibila promovare in cea mai importanta liga de fotbal a Romaniei, acolo unde UTA ARAD trebuie sa fie de acum inainte.

Istoria echipei AFC UTA ARAD in LIGA a 4 a incepe (echipa avand si in anii anteriori echipa in liga judeteana dar doar cu juniori), in sezonul 2013-2014, cand la sfarsitul returului de campionat reuseste promovarea in LIGA a III – a.

Prezenta echipei AFC UTA ARAD in liga a 4 – a Judeteana a pus amprenta pe intreg camionatul judetean. De la simplu fapt ca joci impotriva unui nume ca si  UTA, la faptul ca jocurile din deplasare le ”joci pe stadionul UTA” cea ce a reprezentat pentru unii jucatori juniori sau seniori, conducatori sau delegatii echipelor a fost un moment de mandrie si emotie, faptul ca joci impotriva unor jucatori pe care pana atunci i-ai urmarit de dupa gard sau la televizor, faptul ca la fiecare meci la care juca UTA avea galerie (torte,fumigene, cantece, bucurii).

Parcursul noii echipe a aradului UTA ARAD nu a fost unul facil in LIGA a IV – a, ambitia echipelor adverse de a – si demonstra valoarea fotbalistica, ambitia jucatorilor de a demonstra ca sunt fotbalisti face ca, Campionatul LIGA a IV-a 2013-2014 sa fie unul interesant.

Jucatori AFC UTA ARAD Campionatul Judetean Liga a 4 a 2013-2014:

Bodea Roberto, Iacob Dorin, Mitrea Razvan, Wild Erich, Botis Sorin, Pascariu Claudiu, Burla Bogdan, Chindris Marius, Magulean Petru, Pavel Flavius, Popa Claudiu, Popa Adrian Bogdan, Varga Norbert, Dobrean Cristian, Leucuta Sorin, Hlistei Catalin, Filaret Richard, Pantea Stefan, Gheorghita Daniel, Gliguta Paul, Cotoc Vladut, Vlad Michel, Toda Roberto, Popa David, Iuga Angelo, Capata Alexandru, Copil Dumitru, Avramutiu Remus, Rus Ciprian, Nadaban Ioan, Suslak Adrian, Stanaia Raul, Bulza Petru.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *