Încă un arbitru promovat în lotul de Liga 3

 

După Andreea Şuşcă, care a promovat în lotul de Liga 3, urmare a concursului organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor, un alt cavaler al fluierului din noul val, Andrei Pîslaru, a făcut pasul spre eşalonul trei.
Andy a încheiat cu succes Programul Tinere Talente, demarat în toamna lui 2019 şi întrerupt un an din pricina pandemiei de COVID-19. În această primăvară, Andy Pîslaru a fost delegat, ca arbitru-asistent, la trei jocuri de Liga 3, primind de fiecare dată calificativul „foarte bine”, nota 8,4, care l-au propulsat în lotul divizionar.
„Ne bucurăm că arbitrajul arădean este la a doua promovare în acest an, Andy Pîslaru prin finalizarea Programului Tinere Talente, iar Andreea Şuşcă prin concursul organizat, recent, de CCA” – spune Casian Băla, preşedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor din cadrul AJF Arad.
În acest moment, Aradul stă bine din punct de vedere numeric în lotul de arbitri de Liga 3: Alexandru Gornic, Tudorel Jurcă şi Ionuţ Nicoraş – arbitri; Lucian Berariu, Cristian Căşuţ, Andrei Pantea, Sebastian Pantea, Andrei Pîslaru şi Andreea Şuşcă – asistenţi. Acestora li se adaugă brigada de Liga 2: Mircea Ardelean – Casian Băla şi Alina Mihoc, dar şi cel mai valoros arbitru român al momentului, purtătorul ecusonului FIFA, Ovidiu Haţegan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *