Felicitări Frontiera Curtici!

Câştigătoare a Turneului de desemnare a campioanei judeţene la fotbal, ediţia 2021, Frontiera Curtici a reuşit să câştige barajul de promovare în Liga 3, demonstrând valoarea sportului rege judeţean. În dubla decisivă, gruparea din Curtici a trecut de reprezentanta judeţului Sibiu, FC Hermannstadt 2, cu scorul general de 5-4 (2-1, în deplasare şi 3-3, acasă).

Felicitări lotului de jucători, antrenorului Radu Anca şi colaboratorilor acestuia, preşedintelui Sorin Grec şi celor din Consiliul de Administraţie al clubului şi, nu în ultimul rând, primarului oraşului Curtici, Bogdan Ban, pentru implicare.

Ne bucurăm că Frontiera Curtici devine a 5-a echipă din judeţul Arad care va evolua, din toamnă, în eşalonul trei al fotbalului românesc, alături de Şoimii Lipova, Crişul Chişineu Criş, Progresul Pecica şi Lunca Teuz Cermei.

În numele Comitetului Executiv al AJF Arad, doresc să felicit clubul Frontiera Curtici şi pe toţi cei care au pus umărul la această promovare, care arată că judeţul nostru are potenţial, nu întâmplător AJF-ul nostru având cele mai multe echipe înscrise la nivel naţional în mini-turneul care a desemnat campioana Aradului” – spune Răzvan Cadar, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *