Echipamente pentru 67 echipe!

Un proiect depus de echipa lui Adrian Lucaci la sesiunea organizată de Centrul Cultural Județean a atras 129 de mii lei (plus 15 mii din fonduri proprii), banii fiind investiți în echipamente Saller (tricouri – 16 de jucători de câmp, 2 de portari, șorturi și jambiere) și câte cinci mingi pentru toate cluburile afiliate (în număr de 67). Pe bază de tabel, aproape toți reprezentanții grupărilor județene, din ligile 4, 5 și 6, dar și cele angrenate în competițiile de copii și juniori au intrat, vineri, în posesia echipamentelor în culorile comandate.

„Meritul e în totalitate al AJF Arad, al domnului Lucaci, care a depus la Consiliul Județean Arad un proiect viabil, fără cusur. Eu zic că acesta e doar primul pas al colaborării noastre, avem în plan și alte proiecte menite să sprijine activitatea fotbalistică județeană, în special cea de la nivelul echipelor de copii și juniori. Totodată, vom încerca să contribuim și la îmbunătățirea infrastructurii fotbalistice la nivel de județ”, a spus Sergiu Bîlcea, vicepreședintele CJA și fost fotbalist în ligile trei și patru în anii 2000.


Trei mari realizări

La rândul său, Adrian Lucaci, preşedinte AJF Arad, a punctat:„Am avut trei mari motive de satisfacție în acest an. Primul, numirea lui Răzvan Cadar în funcția de șef la Comisia Judeţeană a Arbitrilor, al doilea, ieșirea din insolvență cu ajutorul unui împrumut de la FRF și, al treilea, materializarea acestui proiect, cu sprijinul Consiliului Județean. Promitem că vom demara și alte proiecte prin care să susținem activitatea fotbalistică din județ, unul dintre ele fiind achitarea baremelor de arbitraj din alte fonduri, în așa fel încât banii accesați de la autoritățile locale sau diferiți sponsori să poată fi investiți în altă parte”.

La capitolul proiecte pe 2017, Lucaci a amintit: creşterea reputaţiei AJF Arad; implementarea sistemului de gestiune electronică; demararea a două proiecte în parteneriat cu Universitatea „Aurel Vlaicu”; obţinerea în administrare a unui teren, preferabil în municipiu, cu iarbă sintetică şi o tribună de minim 1000 locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *