Doi ani de la despărţirea de Adrian Lucaci

Fostul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad va rămâne mereu în amintirea iubitorilor sportului rege.
ARAD. Tristă va rămâne ziua de 12 aprilie 2020, când într-o zi de Florii, președintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad, Adrian Lucaci, a plecat dintre noi, după o lungă și grea bătălie cu o boală incurabilă. El avea să piardă cel mai important meci al său, cel cu viaţa, după o luptă de şapte ani cu o cumplită maladie: cancer.
Adrian Lucaci se afla la al doilea mandat în fruntea AJF Arad, asociație pe care a preluat-o în 2014, aflată în „moarte clinică”. În cei şase ani de activitate, a scos asociaţia din drumul spre faliment şi a dus-o la un nivel de sustenabilitate, atât în plan economic, cât și sportiv, care a provocat invidie printre AJF-urile din ţară. Numeroasele proiecte juvenile, unele în premieră naţională, care aveau să fie implementate de FRF, au făcut ca Adi Lucaci să-şi pună amprenta decisiv în lumea sportului rege. A fost practic omul care a sfinţit locul. Locul său de muncă atât de drag: Asociaţia Judeţeană de Fotbal Arad.
În anul 2019, Adrian Lucaci a primit din partea autorităţilor locale Titlul de Excelenţă, ca semn de preţuire şi respect pentru nenumăratele proiecte de succes care au readus lumea fotbalului la viaţă în judeţul nostru.
Noi, cei rămaşi să continuăm proiectele regretatului Adrian Lucaci, vom căuta să îi cinstim memoria şi să-i mulţumim cu fiecare ocazie pentru tot ce a făcut pentru fotbalul judeţean.
Nu te vom uita niciodată, Adi Lucaci! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *