Dieci va reprezenta Aradul la finala Campionatului Munților Apuseni

Șase echipe au participat la Campionatul Munților Apuseni, faza pe județ, urmând ca, câștigătorii să meargă la faza finala, în 11 august, la Alba Iulia,  alături și de reprezentantele județelor Alba, Bihor, Hunedoara. Cele șase echipe au fost împărțite în două grupe de câte treie echipe, câștigătoarele celor două grupe disputându-și finala. Organizarea a fost deosebită, domnul primar Nicușor Vesa de la Brazii a asigurat și hidratarea și o masă după campionat tuturor participanților, iar repriza a treia s-a întins până târziu în noapte.

Grupa A: Brazii, Gurahonț, Hălmagiu

Brazii – Gurahonț 6-3

Brazii – Hălmagiu 3-1

Gurahonț – Hălmagiu 4-1

Clasament:

1. Brazii 2 2 0 0 9-4 6 pct.

2. Gurahonț 2 1 0 1 7-7 3 pct.

3. Hălmagiu 2 0 0 2 2-7 0 pct.

Grupa B: Dieci, Buteni, Vârfurile

Dieci – Vârfurile 3-1

Dieci – Buteni 4-2

Vârfurile – Buteni 3-1

Clasament:

1. Dieci 2 2 0 0 7-3 6 pct.

2. Vârfurile 2 1 0 1 4-4 3 pct.

3. Buteni 2 0 0 2 3-7 0 pct.

Finala: Brazii – Dieci 2-4

Astfel, comuna Dieciva reprezenta  județul Arad la finala Campionatului Munților Apuseni.

Dieci: Teodor Dehelean, Fabian Bogdan, Alexandru Lupța, Flavius Bogdan, Iulius Bodea, Raul Lazăr, Ionuț Jurcuța, Voicu Galea. Delegat: Florin Bogdan.

Observator: Andras Mako

Arbitri: Sebastian Mako, Ciprian Pătroi.

Florin Bogdan, delegat Dieci: Mulțumim AJF pentru aceste frumoase competiții de amatori care înseamnă foarte mult pentru comunele județului, se creează o emulație în rândul tinerilor și participăm cu bucurie alături de vecini șli prieteni din alte comune. La Brazii a fost un turneu foarte reușit, oragnizat perfect de gazde, le mulțumim și lor pentru tot, ne-am simțit foarte bien, și iată, am reușit să ne luăm revanșa în fața lor, după ce la Cupa Satelor ne-au luat fața cum se zice și au mers mai departe. Ne bucurăm că vom reprezenta Aradul la Alba Iulia, vrem să credem că o vom face cu cinste și vrem chiar să câștigăm,d acă vom putea. La Liga a șasea Primăria a făcut eforturi mari și avem o bază materială bună, un gazon întreținut, și alături de sponsorul local, Villa Betty, să încercăm să promovăm.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *