CUPA TYMBARK U 10 FETE / BAIETI – ZONA ARAD

Campionatul de fotbal Cupa Tymbark are o experienţă de 17 ani, fiind organizat în Polonia de către Asociaţia Poloneză de Fotbal.

Din 2007, sponsorul principal al tuneului este brandul Tymbark, parte a Grupului Maspex Wadowice.

Turneul se desfăşoară în Polonia sub denumirea „Cupa Tymbark. Din curtea şcolii pe stadion!” şi este, practic, cel mai mare campionat de fotbal pentru copii din Europa, cu peste 1,5 milioane de copii participanţi din toată țara, cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani. La cea mai recentă ediţie a turneului, finalizată în luna mai 2016, au participat peste 320.000 de elevi din clasele primare (fete şi băieţi) din toată Polonia.

În România, Cupa Tymbark Junior, ediţia 2017, a înregistrat la start un număr record de 122.692 de copii înscrişi în competiţie, însumând peste 12.500 de echipe, fete şi băieţi.

Cupa Tymbark Junior are două componente, una pentru echipele de băieți și una pentru echipele de fete și este structurată pe grupe de vârstă, după cum urmează: grupa de vârstă U8 – în care se pot înscrie elevii din clasa pregătitoare, clasa I și a II-a, grupa de vârstă U10 – în care se pot înscrie elevii din clasele a III-a și a IV-a și grupa de vârstă U12 – în care se pot înscrie elevii din clasele a V-a și a VI-a.

ONSS ( Olinmpiada Nationala a Sportului Scolar )-ZONA ARAD-CUPA TYMBARK U 10 FETE / BAIETI s-a desfasurat astazi 30.03.2023 pe terenul Sega , Arad.

Competitia organizata de catre Ministerul Educatiei, Federatia Romana de Fotbal , Inspectoratul Scolar Judetean, Asociatia Judeteana de Fotbal a avut un numar de 12 echipe ( 225 de copii)  participante a numai putin de 6 judete.

Astfel Competitia Fetelor a avut urmatoarele rezultate:

CLASAMENT

Rezultatele pentru locurile 5-6 ; 3-4 respectiv 1 – 2 au fost:

 

CUPA TYMBARK U 10 FETE zona a fost castigata de catre SCOALA GIMNAZIALA NR.24 TIMISOARA

Echipa ce a reprezentat Aradul la CUPA TYMBARK U 10 FETE a fost Scoala Gimnaziala ”Caius Iacob” ocupanta locului 6

La categoria baieti rezultatele CUPEI TYMBARK U 10 au fost:

Clasamentul final al grupelor a fost urmatorul:

Astfel echipa castigatoare a CUPA TYMBARK U 10 BAIETI  a fost ECHIPA COLEGIULUI NATIONAL ” VASILE GOLDIS” ARAD avand in componenta urmatorii elevi:

ATHANASIU VICTOR, BELEI CRISTIAN, CRISTE EDUARD, DUMITRU TUDOR, LUCAN ARTHUR, REGHIS LUCAS, SECIANSCHI DAVID, STEFAN VICTOR, TIRLE IANIS, VADIVA ALEXANDRU

Profesor Laura Dreghici

Din partea Federatiei Romane de Fotbal a participat domnul Petru Daniel – Manager Competiti Grassroots,  asigurand astfel si un premiu de 8 minigi pentru fiecare echipa participanta .

Participantii au fost premiati de catre sponsorul principal al competitiei (CUPA TYMBARK U 10 BAIETI / FETE) Tymbark, parte a Grupului Maspex Wadowice cu cate un pachet de dulciuri si sucuri ( pentru fiecare elev )

Arbitrii turneului au fost : Hardut Gabriel, Iovescu Paul, Mako Sebastian, Arsa Emil

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *