„CUPA SATELOR” Editia a VI-a

A.J.F. Arad în colaborare cu Consiliul Județean Arad organizează ediția a VI-a a competiției „CUPA SATELOR”, competiție adresată cluburilor afiliate sau neafiliate din mediul rural.

Pot participa jucători legitimați sau nelegitimați cu vârsta minimă de 14 ani împliniți, cu mențiunea că toți componenții lotului vor avea domiciliul în localitateaIcomuna pe care o reprezintă.

EchipeleILocalitățile participante la competiție care în sezonul competițional 2024-2025 se vor afilia la A.J.F. Arad și se vor înscrie în Campionatul Județean de fotbal, Liga a-VI-a vor beneficia de gratuitate la înscriere și la legitimări (cu excepția jucătorilor care vor fi transferați), precum și de consultanță gratuită în vederea obținerii  C.I.S (Certificatul de Identitate Sportivă).

          Înscrierile se fac la A.J.F. Arad, pe adresa de mail (ajf.arad@frf.ro) sau pe WhatsApp la persoanele de contact până cel târziu la data de 28.06.2024 (tabelul cu denumirea echipei și identitatea jucătorilor participanți constituie formular de înscriere în competiție).

TAXĂ DE PARTICIPARE 200 LEI/ECHIPĂ, SE VA ACHITA LA ÎNSCRIERE.

Persoane de contact:

  • Andraș MAKO – tel. 0742 316 680
  • Ionel IOVESCU – tel. 0726 289 692

Tabel Cupa Satelor 2024

Tabel Cupa Satelor 2024

Regulament Cupa Satelor 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *