Comunicat: Videoconferinta FRF

Astazi 07.06.2020, începând cu orele 11.00, presedintele interimar al Asociatiei Judetene de Fotbal Arad, Mako Andras a participat la videoconferinta inititata de catre Federatia Romana de Fotbal la care au  participat toti presedintii de Asociatii Judetene de Fotbal din Romania.

Videoconferinta a fost deschisa de catre presedintele FRF Razvan Burleanu, prin aducerea unui omagiu celui care a fost Adrian Lucaci, presedinte AJF Arad. Domnul Razvan Burleanu a prezentat puncte din viata lui Adrian Lucaci, importanta presedintelui AJF Arad in desfasurarea diferintelor competitii cu impact national care au fost promovate de catre Adrian Lucaci – Cupa Satelor, competitie care a fost impusa de catre FRF la nivel national.

Dupa acesta prezentare, presedintele FRF Razvan Burleanu a prezentat situatia fotbalului din perioada starii de urgenta, masurile pe care FRF le a luat in acesta perioada de pandemie, dar si indicatiile comitetului medical al FRF in ceea ce priveste începerea competitiilor.

Mesajul principal a fost: INCEPEREA ANTRENAMENTELOR dupa care INCEPEREA COMPETITIILOR.

In ceea ce priveste reînceperea campionatelor judetene , hotararea va fi luata dupa videoconferinta efectuata cu Liga a III – a.

Vom reveni cu noi informatii dupa pozitia oficiala a Federatiei Romane de Fotbal din zilele urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *