Comunicat: Programare Vize anuale 2024

Pentru a creea o fluidizare a efectuarii vizelor anuale ( 2024) a jucatoriilor echipelor participante in cadrul campionatelor judetene  Asociatiei Judetene de Fotbal Arad atasam programul de vize care are data de inceput 15.01.2024.

Astfel trebuie sa tineti cont de urmatoarele probleme:

  • Perioada de transfer al FRF este impus de catre UEFA pentru perioada 16.01.2024 – 12.02.2024. Pentru transferurile internationale ( transferuri de jucatori din alte tarii decat Romania)  trebuie obtinut un ITC – Certificat International de Transfer ( trebuie atestat faptul ca jucatorul este lasat de catre federatia din tara in care joaca ( alta decat Romania) sa se transfere la echipa dumneavoastra ) avand o perioada de solicitare din 16.01.2024 – 12.02.2024. Dupa perioada de 12.02.2024 nu mai exista posibilitate de a solicita Certificatul International de Transfer.
  • La fel ca si in anii precedenti perioada de transferuri pentru echipele ce participa in campionatele Asociatiei Judetene de Fotbal Arad ( in afara de transferurile internationale – vezi mai sus) va incepe cu data de : 15.01.2024 si se va termina inainte cu 48 de ore de inceperea campionatelor.( in cazul in care acest lucru va fi aprobat prin intrunirea Comitetului de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal )
  • Trebuie sa tineti cont de faptul ca in acesta perioda trebuie sa aplicati vizele medicale pe cardurile eliberate de catre Asociatia Judeteana de Fotbal ( Liga 4 si Juniorii A1 – Viza de la Medicina Sportiva)
  • Echipele participante trebuie sa aiba in vedere faptul ca atunci cand se efectueaza un transfer acesta se poate efectuat doar in prezenta : Fisa jucator respectiv Acord de transfer / Contract de activitate sportiva – Contract de munca.
  • Echipele ce nu au fost programate pentru vizele anuale 2024, dupa rezolvarea problemelor vor fi reprogramati la o data ulterioara pentru obtinerea cardurilor respectiv efectuarea transferurilor)
  • Echipele trebuie sa tina cont de faptul ca un acord de transfer respectiv contract este valabil 15 zile lucratoare de la data semnarii si inregistrarii la club pana la data inregistrarii la AJF ARAD. Dupa trecerea a celor 15 zile aceste acte ( acord transfer / contract ) nu mai sunt valabile.
  • Echipele care nu au fost programate pentru vize 2024 trebuie sa aiba in vedere faptul ca pe langa imposibilitatea de a efectua orice tip de transferuri respectiv noi legitimati sau reinoire de contracte, acestia nu au posibilitatea de a pune vizele medicale pe cardurile eliberate de catre AJFARAD.
  • Pentru o buna desfasurare a eliberarilor de carduri respectiv efectuarea transferurilor va solicitam sa respectati datele programarii atasate, tinand cont ca : fiecare jucator transferat va fi introdus si in platforma Football Conect astfel ca timpul de eliberare a cardului unui jucator sau efectuare a unui transfer este mult mai mare.
  • Va solicitam ca in cazul in care efectuati un transfer unui jucator a unei echipe din alt judet , transferul sa fie insotit de Fisa Jucatorului ( chiar daca este in posesia Federatiei Romane de Fotbal –  fisa jucatorului se va solicita departamentului de competii al FRF)

Tabel Vize Anuale 2024

TABEL-NOMINAL-VIZE-ANUALE 2024

TABEL-NOMINAL-VIZE-ANUALE 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *