Comunicat de presa

Într-o perioadă grea, în care a trebuit să facem faţă provocărilor pandemiei de COVID-19 şi sportul rege a trecut, uneori, pe plan secund, am reuşit să ne mobilizăm şi să organizăm sezonul fotbalistic 2021-2022. Apreciem eforturile echipelor şi a tuturor celor care contribuie la acest fenomen social, pentru disputarea jocurilor într-un climat bun, în care respectul şi fair-play-ul a fost la loc de cinste.
Din nefericire, în ultimele etape ale anului, am avut parte de evenimente reprobabile, care nu-şi au locul pe „dreptunghiul verde”, pe care le dezavuăm şi le vom taxa aplicând „la sânge” litera regulamentului. Suntem decişi să avem „toleranţă zero” faţă de astfel de manifestări nesportive în fotbalul judeţean, pentru a da un exemplu şi, în acelaşi timp, a trage un semnal de alarmă. Nu ne vom lăsa intimidaţi de ameninţări şi nici nu vom trata cu duhul blândeţii gesturile huliganice, într-un fotbal în care plăcerea jocului ar trebui să primeze.
Am fost mereu deschişi şi preocupaţi de a asigura afiliaţilor posibilitatea de a practica fotbalul într-un climat de sportivitate, dominat de fair-play, şi vom păstra aceeaşi linie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *