Comunicat: Cupa de toamnă AJF Arad la Pescuit Sportiv

După ediția din iulie, de la Sânpaul, care a fost un succes, AJF Arad organizează sâmbătă, 12 octombrie 2019, Cupa de toamnă AJF Arad la Pescuit Sportiv. Locația este una cunoscută pescarilor și anume balta de la Bocsig, aflată pe partea stângă a drumului Arad – Moneasa, la ieșirea din Bocsig spre Mânerău.

Va fi un concurs individual, la care sunt invitați să participe reprezentanți ai mass-media, arbitri și observatori din cadrul AJF Arad.

Fiecare pescar va avea posibilitatea de a pescui cu maxim 2 undițe, cu sau fără mulinetă, la plută sau la feeder, după bunul plac. Pentru a asigura fair-play-ul competiției, fiecare concurent trebuie să aibă în dotare juvelnic și minciog propriu.

Întâlnirea pe baltă va avea loc la ora 7:30 urmând ca, după tragerea la sorți a locurilor pe baltă, concursul propriu-zis să aibă loc între orele 8-12. Va urma decernarea premiilor și repriza a treia. Se vor premia primele trei locuri după totalul greutății peștilor, precum și cea mai mare captură din concurs.

Înscrierile se fac la Bogdan Cioara – 0745.390.193.

Data limită a înscrierilor este marți 8 octombrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.