Comunicat: Comitetul Executiv al AJF Arad din data de 06.08.2020

Comitetul Executiv al AJF Arad

Comitetul Executiv al AJF Arad din data de 06 august 2020, întrunit în mod statutar în prezența tuturor membrilor sai, adoptă următoarele decizii:

  • Aproba si valideaza in unanimitate de voturi propunerea domnului Razvan Cadar pentru functia de presedinte a Comisiei Judetene de Arbitrii Arad a domnului Băla Casian.
  • Dupa consultarea cu reprezentantii cluburilor afiliate ramase in Cupa Romaniei Etapa Judeteana 2020-2021, se hotaraste ca echipele implicate nu pot continua din cauza conditiilor prevazute de ordinul Comun MTS si M. Sanatatii din Iulie 2020  si a protocolului medical al FRF. Decizia de a nu mai continua in Cupa Romaniei si de a nu avea nici o castigatoare a fost luata de catre echipele ramase in competitia mai sus amintita.
  • Aproba cererile de participare a echipelor afiliate , in competitiile organizate de AJF ARAD, pentru fiecare esalon in parte.
  • Aproba cererea de schimbare de denumire a clubului sportiv INEU in Asociatia Club Sportiv ACB INEU
  • Aproba ca, Comitetul Executiv imputerniceste Comitetul de Urgenta sa decida data de incepere a campionatelor judetene, in functie de modificarile Protocoalelor medicale impuse de catre MTS respectiv M.Sanatatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *