Baraj de promovare în Liga a treia: Crișul Chișineu-Criș – Petrolul Bustuchin 4-0

Crișul Chișineu Criș s-a ridicat la înălțimea așteptărilor (ba chiar le-a depășit) unui întreg județ fotbalistic, ce a avut reprezentanți în tribunele arenei din orașul condus de Gheorghe Burdan. Prima manșă a barajului de promovare în Liga 3-a a fost câștigată fără drept de apel cu 4-0 în fața gorjenilor din Bustuchin. „Hattrickul” lui Modan și reușita lui Pavel au înclinat serios balanța în direcția „alb-albaștrilor”, care – însă – rămân moderați în perspectiva unui meci retur ce pare, mai degrabă, o formalitate.

Semnalul l-a dat chiar antrenorul Adrian Abrudean: „Am luat o opțiune serioasă pentru promovare, dar nu ne interesează în ce proporție suntem promovați astăzi. Ne interesează să fim 100% promovați după retur. Trebuie să ne facem datoria până la capăt, iar asta înseamnă să pregătim serios și meciul retur. Sunt bucuros că am reușit să înscriem de patru ori și încă fără să primim gol. Trebuie să recunoaște că ne-a ajutat mult și minunatul public, ce a venit în număr atât de mare alături de noi și ne-a încurajat mereu. Dar, l-am văzut și pe domnul primar azi la meci, pe domnii consilieri și sponsori, le mulțumim pentru încredere. Sper că le-am oferit momente de bucurie”.

În ciuda victoriei categorice cu 4-0, chiar tehnicianul Crișului recunoaște că raportul de forțe nu a fost chiar atât de dezechilibrat.Am întâlnit o echipă care a jucat mult mai bine decât în partidele în care am studiat-o. Știam că sunt o echipă ce pune mingea jos și s-a și văzut lucrul acesta. Meciul l-am câștigat prin disciplina noastră tactică și la capitolul organizare a jocului. Am reușit să înscriem la ocaziile pe care le-am avut, iar băieții au fost, din punctul meu de vedere, foarte disciplinați, muncitori și au reușit să pună în practică ce am pregătit. A fost un meci foarte reușit, cu mare încărcătură”,a adăugat „Știli”.

Fostul mijlocaș al celor de la Telecom sau Ineu vrea să-și țină echipa concentrată și pentru confruntarea de peste o săptămână, de la Bustuchin. „Rămâne să ne pregătim foarte bine, să fim modești. Avem șanse importante de reușită, dar trebuie le protejăm printr-un joc la fel de bun și pe terenul adversarilor noștri. Nu mergem să ne apărăm, dar vom fi foarte organizați ca și astăzi. Trebuie să fim la nivel înalt din punct de vedere tactic și – bineînțeles – să fim profesioniști până la capăt”, a mai punctat Abrudean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *