Athletic Vinga este câștigătoarea celei de a doua ediții a Cupei Satelor

Cu toate că părea outsidera finalei după părerile multor cunoscători, iată că vinganii au reușit să câștige ambele partide și să pună mâna pe trofeul Cupei Satelor 2018.

Frontiera Pilu – Athletic Vinga 0-1

Athletic Vinga – Crișul Buteni 2-1

Crișul Buteni – Frontiera Pilu 4-5 (2-2)

  1. Athletic Vinga 2 2 0 0 3-1 6 pct.
  2. Frontiera Pilu 2 0 1 1 2-3 1 pct.
  3. Crișul Buteni 2 0 1 1 3-4 1 pct.

 

Athletic Vinga:Rafael Mostoi, Daniel Butariu, Andrei Nyamcsuk, Ștefan Trandafir, Nicolae Șorban, Cătălin Antin, Marius Moisă, Radu Niszter, Ovidiu Bozga, Gheorghe Drăgulescu, Andrei Luncan, Sergiu Roșuș, Ștefan Ungureanu. Antrenor: Ramiro Verșan.

Arbitri:Ciprian Pătroi, Alexandru Andea, Sergiu Joandrea

Observator:Andras Mako.

Ramiro Verșan, antrenor Athletic Vinga:˝Anul trecut nu am reușit prea multe pentru că am întâlnit echipe mai închegate. Anul acesta, am fost mai ambițioși, am reușit să ne autodepășim și să câștigăm, cu ajutorul suporterilor, turneul zonal și semifinal de la Vinga, să fim între cele trei echipe calificate în turneul final de la Apateu. Dacă am ajuns aici, ne-am ambiționat și am reușit cu forța grupului să luăm această Cupă, un succes greu de egalat pentru noi în anii care vin. Avem o echipă frumoasă cu care jucăm în Liga a șasea, doar vreo 6-7 seniori, în rest juniori, toți din zonă, cu care ne propunem în campionatul ce va începe în curând să promovăm în liga a cincea. Mulțumim tuturo celor care ne-au susținut, tuturor organizatorilor și competitorilor noștri, a fost ceva frumos și sunt foarte fericiți.˝

Andras Mako, vicepreședinte AJF: ˝Cupa Satelor din acest an a fost un succes, ce va fi încununat de înscrierea în Liga a șasea a unui număr de 5-6 noi echipe. Anul trecut, la prima ediție, proiectul gândit de președintele Adi Lucaci părea puțin cam greu de realizat la un nivel calitativ date fiind amploarea, vacanța fotbalistică și amatorismul multor participanți, dar s-a dovedit că fotbalul arădean are resurse, sunt mulți practicanți și încă se mai pot aduce în competiții organizate de AJF unele sate și comune din județ. S-a întâmplat și anul trecut trecut, se vor înscrie și anul acesta, este un succes. Trebuie să menționăm și faptul că succesul ediției inaugurale de anul trecut a făcut ca Federația Română de Fotbal să introducă această competiție, pornind de la modelul Aradului, la nivel național.

Mulțumesc domnului președinte Adi Lucaci pentru că mi-a încredințat mie și lui Gheorghe Sfăt, președintele comisiei de competiții sarcina deloc ușoară de a organiza această Cupă a Satelor, mulțumesc observatorilor Leontin Buda și Daniel Scridon care au fost alături de noi, arbitrilor și nu în ultimul rând tuturor participanților. Mulțumim organizatorilor tututror turneelor zonale, semifinale și final, primarilor care s-au implicat direct și ne-au sprijinit, și în special primarului Aurel Bondor de la Apateu, care a organizat un turneu zonal și turneul final, la care au participat mulți spectatori și care a promis că Recolta Apateu se va reînscrie în liga a șasea din această vară.

Abia aștept ediția a 3-a de anul viitor când sunt sigur că vom stabili noi recorduri de participare și vom avea rezultate și mai frumoase. Felicit echipa câștigătoare dar și finalistele, au luptat corect și iată că izbânda a fost a celor care au muncit mai mult, care au fost mai ambițioși, felicitări Vinga, felicitări Pilu și Buteni.˝

 

 

 

galerie foto de la turneul final de la Apateu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *