Alaturi de PAUL DIS

Asociatia Judeteana de Fotbal Arad este alaturi de PAUL DIS in incercarea grea prin care trece in aceste momente, astfel ne adresam tuturor afiliatiilor, care doresc sa dea o mana de ajutor lui PAUL  prin DONAREA DE SÂNGE, SERIA 01-RH POZITIV., ca intoarcerea lui pe terenul de fotbal sa fie cat mai rapida .
Mai jos va redam comunicatul Comisiei Judetene  de Arbitrii Arad:
”Colegul nostru PAUL DIȘ trece prin momente dificile, care îl pun în fața unei încercări grele, din care sperăm din tot sufletul să iasă cu succes.
Este momentul ca noi toți să punem umărul și să sprijinim eforturile sale majore de a reveni la normalitate, pentru aceasta fiind nevoie de DONARE DE SÂNGE, SERIA 01-RH POZITIV.
În vederea ajutorării acestuia în cel mai eficient mod posibil și a facilitării donării de sânge din partea tuturor colegilor care doresc să ajute, C.J.A. ARAD a luat legătura cu CENTRUL DE TRANSFUZII ARAD, împreună cu care am stabilit o procedură pentru a evita aglomerația.
Astfel, TOȚI ARBITRI / OBSERVATORII C.J.A. / A.J.F. ARAD care doresc și se află în situația medicală de a dona sânge sunt rugați să contacteze prin Whatts App individual pe secretarul C.J.A. – Tănăsescu Romulus Cristian sau oricare dintre membri C.J.A. pentru a se putea face o centralizare și apoi o programare a acestora în termenii discutați cu CENTRUL.
Programarea se va comunica individual fiecărui doritor în timp util.
Pentru a putea dona există câteva mici condiții, cum ar fi: stare de sănătate bună, abținerea de la consumul de alcool și grăsimi anterior donării (24-48 ore), lipsa intervențiilor stomatologice sau chirurgicale în ultimele 2 luni, fără tratament antibiotic sau anti-coagulant. De asemenea, se recomandă consumul de ceai, respectiv o felie de pâine cu gem în dimineața donării.
Trăim speranța ca, cât mai mulți dintre noi, să avem inițiativa donării, astfel încât colegul nostru să revină printre noi cât mai curând posibil.”
MULTĂ SĂNĂTATE, PAUL DIȘ, ȘI DUMNEZEU SĂ FIE LÂNGĂ TINE PENTRU A TRECE PESTE ACEST PRAG!
Te așteptăm cu drag pe gazon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *