120 de ani de fotbal la Arad: Parteneriat Universitatea „Aurel Vlaicu” – AJF Arad!

Un parteneriat durabil, între Asociația Județeană de Fotbal și autoritățile locale și județene a adus plus valoare lumii fotbalului județean.  Seria de proiecte cu fonduri neramabursabile derulate deja în anii anteriori a dezvoltat această ramură sportivă și a contribuit la promovarea sportului în rândul tinerei generații.

Anul acesta, evenimentele sportive ale AJF Arad se vor derula sub genericul „Arad-120 de ani de fotbal în România” și vor fi susținute de aceeași parteneri, Consiliul Județean și Consiliul Local Arad împreună cu Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. „Parteneriatul pe care îl avem deja cu AJF Arad s-a concretizat în multe evenimente care să susțină fotbalul arădean și sportul, în general. Propunerea din partea AJF Arad de a ne alătura acestei inițiative nu poate decât să ne bucure și să ne onoreze pentru că promovează nu doar fotbalul ci și Aradul, orașul în care sportul rege a fost mereu la loc de cinste” a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Aducem mulţumiri prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul Universităţii Aurel Vlaicu pentru implicare şi excelentă colaborare dintre instituţii. Cupa Universitas va fi prima competiţie organizată în parteneriat UAV-AJF, care se va desfăşura sub genericul Arad – 120 de ani de fotbal în România. Responsabil din partea Universităţii Aurel Vlaicu de acest parteneriat este lector univ. dr. Gabriel Marconi, cu care AJF Arad are o mai veche şi fructuoasă colaborare” – a declarat preşedintele AJF Arad, Adrian Lucaci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *